Bun Venit!
Sunt Alex Nedelcu Fotograf Profesionist

Alex Nedelcu Fotograf Copii

Sunt Alex Nedelcu, fotograf profesionist și mă dedic cu pasiune și răbdare fotografiilor de copii. De ce? Pentru că ador fotografia și copiii și vreau să păstrez amintiri de neuitat pentru părinți.

Așa cum mulți dintre colegii mei, am început să fotografiez ca hobby și apoi am decis să mă dedic în totalitate fotografiilor de copii. Mă fascinează ideea că peste ani, copiii sau părinții lor se vor uita cu plăcere la fotografiile pe care le-am realizat și vor rememora clipele minunate petrecute împreună.

Recent devenit părinte, am înțeles și mai bine ce simt părinții când vine vorba de păstrarea amintirilor copiilor lor. Andrei, fiul meu, m-a făcut să înțeleg că vreau să ofer și altor părinți amintiri de neuitat și să păstrez amintirea copiilor lor mereu mici.

Însă, realizarea unei fotografii bune nu este ușoară. Necesită experiență, răbdare, creativitate și multe ore de exerciții și cursuri de specializare. Eu am absolvit cursurile de fotografie pentru începători și avansați, de creativitate în fotografie, de educație vizuală, de fotografie alb-negru și de fotografie urbană de la școala RGB Photography.

Cursurile au reprezentat o parte din cunoștințele mele pe care le aplic cu fiecare ședință foto. Însă, îmbunătățirea continuă și practica permanentă sunt esențiale pentru a evolua în acest domeniu.

În timpul unei ședințe foto, uneori oamenii ajung tensionați din cauza problemelor cotidiene. Așadar, consider că măiestria unui fotograf de familie și copii constă și în a-i face pe oameni să se relaxeze și să fie naturali pentru a surprinde momentele cele mai frumoase și autentice.

Dacă vă doriți să vedeți cum alți clienți au experimentat serviciile mele de fotografie, vă invit să citiți recenziile lăsate pe pagina mea de Google sau pe site-ul meu. Este o modalitate excelentă de a înțelege mai bine ce pot oferi și de a vedea că am reușit să creez amintiri frumoase și de neuitat pentru mulți oameni. Sunt mândru de fiecare recenzie și sunt recunoscător pentru faptul că am avut ocazia să fiu parte din evenimentele lor speciale. Îmi doresc să fac și pentru voi același lucru – să capturăm momente minunate și să creăm amintiri de preț pentru întreaga viață.

Dacă doriți să păstrați amintiri de neuitat ale copiilor voștri, mă puteti contacta pentru a stabili o întâlnire și a discuta despre evenimentul vostru.

Haideți să facem primul pas!

5/5 - (1 vote)